Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-groningen.nl


  Paragnosten paralijn in Groningen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Marie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie, ik heb u vanmiddag gesproken en de verbinding verbrak nog eenmaal u heeft mij een paar dagen geleden gezegd dat het probleem of irritatie met broer en zus over geld familie opgelost zou worden. Na een gesprek lijkt dit inderdaad zo te zijn. U voorspelling klopt.




Ervaring van Fan met paragnost Marie   Ervaring van Fan met paragnost Marie   Ervaring van Fan geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie u heeft mij weer gerust gesteld met uw legging. U heeft het altijd goed, daarom twijfel ik niet aan de voorspelling. Bedankt voor het mooie korte consult.




Ervaring van N.N. met paragnost Marie   Ervaring van N.N. met paragnost Marie   Ervaring van N.N. geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Wederom goed gezien Marie. Uw voorspelling is uitgekomen. U bent een topper en prettig om mee te praten.
.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Dank je wel weeral Marie, nu kan ik er terug in geloven en de remmen een beetje lossen en hopen een een mooie 1e ontmoeting na de vriendschap vanop afstand met the Amerikan boy.
Je bent zo lief en zacht en legt het allemaal goed uit. Ik heb je al vaker gebeld omdat ik in je geloof en het ook uitkomt.
Weeral bedankt, dikke knuffels en tot weder horen.




Ervaring van Annick met paragnost Marie   Ervaring van Annick met paragnost Marie   Ervaring van Annick geplaatst op 2 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Lieve Marie, lang deze weg wil ik je graag bedanken voor alles. Je betekend echt zoveel voor mij. Je bent zo mooi zo goed, begripvol en geduldig. Geen moment is je teveel, de situatie is te gek voor woorden. Maar telkens geef je me de kracht en het geloof in de goede afloop. En die zal er zijn. Samen komen we er Marie.
Je bent mijn vriendin voor het leven. Dikke kus Marie en uit mijn hart dankjewel.




Ervaring van Anneke met paragnost Marie   Ervaring van Anneke met paragnost Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Merci marie voor alles.
Ik geloof zo hard in jou. En terecht
.




Ervaring van Anneke met paragnost Marie   Ervaring van Anneke met paragnost Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Lieve lieve Marie, je bent een schat van een mens
een van de beste. Jou geduld, zachte stem en persoonlijkheid heeft me enorm geholpen. Jou inzichten en voorspellingen zijn zo waar, ben zoooo blij dat ik in jouw ben blijven geloven en door jou kon ik in mezelf geloven. Ik kan verder aanraden aan personen die met iets zitten. Marie te bellen deze straffe madam kan u helpen.
We zijn er nog niet helemaal.
Merci Marie

Wonder.




Ervaring van Ann met paragnost Marie   Ervaring van Ann met paragnost Marie   Ervaring van Ann geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Heel goede uitleg en verschaft duidelijkheid. Dank je lieve Marie.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie, U bent de beste op de lijn. Wat u verteld is gewoon de waarheid. Verder geeft u adviezen waar ik heel veel aan heb.




Ervaring van Ninke met paragnost Marie   Ervaring van Ninke met paragnost Marie   Ervaring van Ninke geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Op advies van vrienden u gebeld. U was de enige die het juist had met de voorspelling ivm school zoon. Heel goed gezien.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie, ik heb u vorige week gesproken. Uw kaarten en gevoel gaven mij rust. Ik voel dat het goed komt. Dank u voor de wijze woorden .




Ervaring van Paul met paragnost Marie   Ervaring van Paul met paragnost Marie   Ervaring van Paul geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie u bent een betrouwbaar medium. Een topper op deze lijn. U geeft veel vertrouwen in deze tijd. Ik ga u zeker weer bellen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie, ik spreek u regelmatig en keer op keer komen de voorspellingen uit. Het kan soms even duren maar het gebeurt. Verder bent u een lieve dame die echt oprecht is en engel is met de inzichten.




Ervaring van M met paragnost Marie   Ervaring van M met paragnost Marie   Ervaring van M geplaatst op 22 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Dankjewel dat je er vandaag voor me was, had ik even nodig.
XXX




Ervaring van A met paragnost Marie   Ervaring van A met paragnost Marie   Ervaring van A geplaatst op 22 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Even Marie gebeld met een vraag over mijn baan. Ze heeft voor mij gependeld en kaarten gelegd. Het antwoord daarvan is juist. Zo is het gegaan. Fijn dat Marie daar zo goed in is. Het duurt niet lang waardoor weinig belkosten. En dan ook raak waardoor ik mij weer goed voel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Vorige week heb ik u gebeld of er extra personeel zou komen van buiten de organisatie. U verzekerde mij dat ik daar dan geen last van zou hebben qua werkaanbod Nu een week later is het intern opgelost. Mijn vraag via de pendel en uw gevoel is goed. Fantastisch bent u.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Ik zou u laten weten of de voorspelling is uitgekomen En ja hoor vandaag bericht gehad. Exaxt zoals u gezegd heeft. Zo is het gegaan. Altijd raak met de voorspellingen.




Ervaring van Jan met paragnost Marie   Ervaring van Jan met paragnost Marie   Ervaring van Jan geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie u heeft gelijk gekregen. Ik had veel moeite met een nieuwe baan u zei het komt goed. Ik geloofde het niet, maar het is waar. Zoveel voorspellingen komen uit. U houdt het kort, maar krachtig. Eerlijk en vriendelijk. Ik raad iedereen aan voor een eerlijk advies u te bellen.




Ervaring van Mine met paragnost Marie   Ervaring van Mine met paragnost Marie   Ervaring van Mine geplaatst op 28 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Bedankt voor uw geruststelling. Het kloot als een bus. Uw voorspelling van vorige maand is uitgekomen over het werk. Ook dw voorspelling van mijn wens op acteervlak is uitgekomen. U bent de beste op deze lijn. Ik bel u zeker weer.




Ervaring van Fan met paragnost Marie   Ervaring van Fan met paragnost Marie   Ervaring van Fan geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie is de topper van deze lijn. Alles maar dan ook alles wat zij zegt komt uit. Soms duurt iets langer, omdat tijd moeilijk is. Maar uiteindelijk heeft ze gelijk. Ze gebruikt kaarten en bij weinig tijd de pendel. Ik ben heel blij met haar als ik mij onrustig voel. Zij brengt mij weer in mijn kracht.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Lieve Marie, wat een lieve zachte vrouw ben jij. Ik stelde je een vraag, en ik kreeg zoveel uitleg. Wouw. Wat je zag klopte volledig, en je vertelde dat alles goed komt nog dit jaar. Ik hou je zeker op de hoogte hoe alles verloopt. Lieve groetjes Yo.




Ervaring van yolanda met paragnost Marie   Ervaring van yolanda met paragnost Marie   Ervaring van yolanda geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie en ik hebben heel rustig gepraat. Ik kon elke uitspraak van haar onmiddellijk plaatsen zonder dat ik bijkomende uitleg moest geven of vragen. Dit was een mooi gesprek, waarvoor dank Marie.




Ervaring van Sarah met paragnost Marie   Ervaring van Sarah met paragnost Marie   Ervaring van Sarah geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Hoi Marie ik wil jou bedanken voor jou steun en voorspellingen waarvan er een aantal zijn uit gekomen. nu nog die ene belangrijke voor mij iedere keer wanneer ik jou spreek krijg ik een soort rust over mij die mij weer vertrouwen geeft. jij ben een top medium maar bovenal een lieve vrouw .groeten edwin.




Ervaring van Edwin met paragnost Marie   Ervaring van Edwin met paragnost Marie   Ervaring van Edwin geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Twee dagen terug Marie gesproken over drie werkplekken. Via de pendel en haar inlevingsvermogen kwam zij tot de conclusie welke er zouden afvallen. Vandaag gehoord welke twee het niet zouden worden. Inderdaad de twee welke Marie al zei en wat haar pendel aan gaf. Kort maar krachtig was het antwoord en het is juist. Super.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Wat een mooi consult had ik van u afgelopen week. Een paar weken geleden had ik ook een gesprek met u. In de kaarten zag u verschillende gebeurtenissen. Een aantal zijn al uitgekomen. Verbazend dat u dat kan zien. Ik heb daardoor vertrouwen dat het goed komt. Ik ga u snel weer bellen.




Ervaring van Fan met paragnost Marie   Ervaring van Fan met paragnost Marie   Ervaring van Fan geplaatst op 10 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Wat heeft u het goed gezien vorige maand. De voorspelling is uitgekomen, precies gegaan zoals u zei. Marie u bent een vriendelijke, bescheiden vrouw die de waarheid zegt. Een aanrader.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Heel prettig gesprek gehad. Ik bel u snel weer.




Ervaring van sinti met paragnost Marie   Ervaring van sinti met paragnost Marie   Ervaring van sinti geplaatst op 5 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Wat een aangename persoon en ze stelt u zo gerust. Hopelijk komt alles uit maar dat laat ik wel weten. Dank u.




Ervaring van Sonia met paragnost Marie   Ervaring van Sonia met paragnost Marie   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie jouw pendel heeft het helemaal goed. Mijn zoon komt een paar dagen thuis. Zo goed bent u. Geweldig weer.




Ervaring van anoniem met paragnost Marie   Ervaring van anoniem met paragnost Marie   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie, ik heb je gisteravond gesproken. Wat heb je mij gerustgesteld. Ongelooglijk wat jij ziet in jouw kaarten. Klopt gewoon..




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Bedankt Marie voor de snelle reading. Je hebt me gerustgesteld en ik heb weer moed. Het zal zoals altijd wel uitkomen.Ik zal het je laten weten of jouw voorspelling weer klopt.




Ervaring van M met paragnost Marie   Ervaring van M met paragnost Marie   Ervaring van M geplaatst op 10 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie, je bent een super medium. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Alweer is jouw voorspelling uitgekomen. Soms duurt het wat langer dan je denkt ,maar uiteindelijk gebeurt het dan toch. Omdat het altijd uitkomt wat jij ziet in de kaarten heb ik vertrouwen in de toekomst Marie. echt fantastisch hoe jij werkt en alles ziet en aanvoelt.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie, heeft mij helemaal gerustgesteld.
Ik zal schrijven als haar voorspelling is uitgekomen.
Ze geeft vertrouwen.
Bedankt Marie.




Ervaring van Elly met paragnost Marie   Ervaring van Elly met paragnost Marie   Ervaring van Elly geplaatst op 19 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Wauw. Echt wauw.
Ondanks ik onzeker was en terug belde.
Zijn de eerste voorspellingen Exact in details uitgekomen. Marie u bent een kanjer open en eerlijk . Duizendmaal dank. Een engel op aarde
Heel veel liefs .




Ervaring van T met paragnost Marie   Ervaring van T met paragnost Marie   Ervaring van T geplaatst op 19 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-groningen.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden