Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-groningen.nl


  Paragnosten paralijn in Groningen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost John
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Ik heb John al enkele keren gesproken. Hij vertelde mij telkens hetzelfde en dat is dat we terug naar mekaar zouden toegroeien en een relatie zouden krijgen, dit is ondertussen uitgekomen.
John is een vriendelijke man en kan de situatie goed aanvoelen.




Ervaring van K met paragnost John   Ervaring van K met paragnost John   Ervaring van K geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John is voor mij de allerbeste. Hij is rustig, houdt je niet langer dan nodig aan het lijntje, is To the point en daarboven nog juist ook. Ik bel al jaren met hem en telkens klopt het. Een aanrader.




Ervaring van Tor met paragnost John   Ervaring van Tor met paragnost John   Ervaring van Tor geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Hallo John,

fijn gesprek en nieuwe inzichten gekregen. Dank voor je mooie woorden. BEDANKT voor de verhelderende toekomstvoorspelling. Warme groetjes . Anita.




Ervaring van Anita met paragnost John   Ervaring van Anita met paragnost John   Ervaring van Anita geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Zeer goed medium. Overtuigend en duidelijk in zijn waarnemingen. Wie de eerlijke waarheid onder ogen wil zien moet hem eens bellen.




Ervaring van Anoniem met paragnost John   Ervaring van Anoniem met paragnost John   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Beste John,
Ik bel al meer dan 10 jaar met u.
U voelt meer als een medium voor mij. Een levenscoach waarbij alle voorspellingen kloppen. Ik wil u ontzettend bedanken voor alle steun. U bent warmhartig en laat me geloven in mezelf. Ik hoop dat u nog lang en gezond leeft om ons te adviseren. Ik wil god bedanken voor uw aanwezigheid.
Liefs Zeynep van de mail.




Ervaring van Zeynep met paragnost John   Ervaring van Zeynep met paragnost John   Ervaring van Zeynep geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Dag lieve John, de laatste tijd bel ik je bijna elke dag door de probleemsituatie waar ik nu in zit. Jij blijft altijd even vriendelijk en helpt mij hier door te komen. Bedankt voor de moed en kracht die je me geeft.
Zeker John bellen, hij is de allerbeste.




Ervaring van D met paragnost John   Ervaring van D met paragnost John   Ervaring van D geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John is een rustig overtuigend medium. Je kunt er al je twijfels over iets kwijt; hij houdt het helder en geeft rust.
Bedankt John.




Ervaring van Jan met paragnost John   Ervaring van Jan met paragnost John   Ervaring van Jan geplaatst op 6 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Lieve John, bedankt voor het hele fijne en mooi gesprek waarin je mij hebt herinnert hebt aan hoe belangrijk ik en mijn innerlijk gevoel voor mezelf zijn en dat niemand anders daar boven mag staan. Ook wil ik je bedanken aan je mooie voorspellingen over de liefde.
Liefs S.




Ervaring van S met paragnost John   Ervaring van S met paragnost John   Ervaring van S geplaatst op 6 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Lieve John, sorry dat ik altijd maar dezelfde vragen stel. Jij blijft daar zo rustig bij en zet mij weer op mijn spoor. Heel, heel erg bedankt, jij bent zeker 10 sterren waard. Super.




Ervaring van Anoniem met paragnost John   Ervaring van Anoniem met paragnost John   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Dag John, waauw je bent zeker een van de beste op deze lijn, altijd geduldig luisteren en je voorspellingen komen uit. Altijd vriendelijk wat je ook vraagt. Bedankt John, voor de steun als ik het moeilijk heb. R.




Ervaring van R met paragnost John   Ervaring van R met paragnost John   Ervaring van R geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Juist weer een fijn gesprek gehad met John. Altijd luister je met geduld, ben je vriendelijk en weet je mij te helpen, zet je mij terug in mijn kracht. Super bedankt hiervoor. Zeker de moeite waard om naar te bellen. Tot hoors H.




Ervaring van H met paragnost John   Ervaring van H met paragnost John   Ervaring van H geplaatst op 30 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Dag lieve John, wat ben jij goed. Altijd vriendelijk wat men ook vraagt. Zeker nummer 1 op de lijn. Zuiver medium. Niet langdradig en men kan John alles vragen. Super. Bedankt R.




Ervaring van R met paragnost John   Ervaring van R met paragnost John   Ervaring van R geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Had hier al eens een review gezet, dat jouw voorspellingen altijd heel zuiver klinken en me in mijn kracht zetten. Je hebt ook een hele mooie stem, alsof je ervaring hebt op de radio. Je zei dat S dichter naar me ging toegroeien en is ook gebeurd. Ben er van overtuigd dat de voorspelling dat het iets moois wordt tussen ons, ook zal uitkomen. Alleen moet ik de angst wat meer loslaten. Bedankt om me weer in mijn kracht te zetten.




Ervaring van Sandra met paragnost John   Ervaring van Sandra met paragnost John   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Je al enkele keren gebeld, en je zet me telkens weer goed in mijn kracht. Jouw voorspellingen klinken dan ook heel zuiver.




Ervaring van Sandra met paragnost John   Ervaring van Sandra met paragnost John   Ervaring van Sandra geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Heel erg bedankt John voor het fijne gesprek dat ik met jou gehad heb. Je hebt mij een heel goed advies gegeven. Ik ga er zeker over nadenken. Er zijn ook al voorspellingen van je uit gekomen. Dankjewel voor alles. P.




Ervaring van Petra met paragnost John   Ervaring van Petra met paragnost John   Ervaring van Petra geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John is gewoonweg de beste. To the point en accuraat. Topmedium. Ik bel hem bijna iedere maand.




Ervaring van Carine met paragnost John   Ervaring van Carine met paragnost John   Ervaring van Carine geplaatst op 20 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John has really helped me through difficult and uncertain times. Clear, calm and accurate. A big thank you.




Ervaring van X met paragnost John   Ervaring van X met paragnost John   Ervaring van X geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John is zeer aangenaam om mee te praten. Komt meteen to the point en houdt je niet langer aan de praat dan nodig. Ik wacht nu of het uitkomt wat hij voorspelt heeft voor mijn man en een andere persoon. Zeker de moeite waard om es naar te bellen. Groetjes Anja.




Ervaring van Anja met paragnost John   Ervaring van Anja met paragnost John   Ervaring van Anja geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Lieve John, de minuten waren op, mijn excuses.
Wat ik al zei door de telefoon, dat u zoveel geduld hebt. Al stel ik dezelfde vraag meerdere malen, u blijft zo rustig en kalm. Dat waardeer ik zeer en ben superblij met u. Tot bels weer. God zegene u.
Sonja.




Ervaring van Sonja met paragnost John   Ervaring van Sonja met paragnost John   Ervaring van Sonja geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  He is a kind and amazingly accurate. Totally recommend to anyone in need of clarirty delivered in a gentle, thoughtful way. A big thank John for the ongoing and valued support. Amazing.




Ervaring van W met paragnost John   Ervaring van W met paragnost John   Ervaring van W geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Hele vriendelijke man om mee te praten. Hij ziet veel details en dingen die inderdaad zo zijn. Ik heb vertrouwen dat dingen gaan uitkomen zoals hij gezegd heeft. Dankuwel.




Ervaring van Petra met paragnost John   Ervaring van Petra met paragnost John   Ervaring van Petra geplaatst op 27 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  I can really testify that John has a real gift for getting the feel of what is unfolding. I have trusted his support and insight for a number of months now and can honestly say he is usually spot on. Thank you John for your gift and for your patience.




Ervaring van X2 met paragnost John   Ervaring van X2 met paragnost John   Ervaring van X2 geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Heb net met je gesproken wat ben je toch een lieverd. Ik ben weer gerustgesteld dankjewel. Ik hoop dat je voorspelling snel uitkomt. Dikke knuf x.




Ervaring van x met paragnost John   Ervaring van x met paragnost John   Ervaring van x geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Je bent een medium in hart en nieren, zoals ze horen te zijn. Heel goed dus. Dank je voor je hulp. Groet Maria.




Ervaring van Maria met paragnost John   Ervaring van Maria met paragnost John   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Twee en een halve maand geleden heb ik John gebeld met de vraag of onze vakantie door zou gaan en hij zei dat dat niet het geval is. Vervolgens de zwangerschap van mijn schoondochter was op het moment van contact met John geen 5 weken maar 15 weken zwanger en John vertelde dat de kleine net na de zomer geboren zou worden en dat het een jongen is. Op alle 3 de vragen heeft John gelijk gekregen. Mijn andere vragen zie ik ook heel positief tegemoet. John is heel rustig en heeft weer gelijk gekregen, is een topper.




Ervaring van Ineke met paragnost John   Ervaring van Ineke met paragnost John   Ervaring van Ineke geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Hallo John. Bedankt voor je voorspellingen je bent een superman. Alles wat je zei is uitgekomen. Ik verbaasd mij hoe goed je kan invoelen. Ben heel erg blij wat je had voorspeld. Mijn wensen zijn uitgekomen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Gr.




Ervaring van A met paragnost John   Ervaring van A met paragnost John   Ervaring van A geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Ik bel John nu al een aantal jaren.
Hij is correct in zijn antwoorden, kort en bondig.
Tot nu toe is alles uitgekomen wat John heeft voorspeld. Altijd prettig gevoel om met hem te praten.




Ervaring van U.S. met paragnost John   Ervaring van U.S. met paragnost John   Ervaring van U.S. geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Super lieve aangename man om mee te praten.
John zei me direct wat hij aanvoelde en ik kon me er volledig in vinden.
Hij houd je niet langer aan de lijn dan nodig m.a.w. fantastisch, super en zeker zijn geld waard.




Ervaring van A. met paragnost John   Ervaring van A. met paragnost John   Ervaring van A. geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John, ik heb je zaterdag voor de eerste maal gebeld en heb een fijn gesprek gehad met jou. Ik had bevestiging nodig en die heb ik van jou gekregen. Je kon ook duidelijk de dingen zien zonder dat ik er iets had over gezegd. Je bent een rustig persoon en zegt de dingen duidelijk. Dank hiervoor veel liefs.




Ervaring van C met paragnost John   Ervaring van C met paragnost John   Ervaring van C geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Hoi John we vielen net weg, maar super bedankt voor je adviezen en inzichten.




Ervaring van Henny met paragnost John   Ervaring van Henny met paragnost John   Ervaring van Henny geplaatst op 18 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John, mijn favoriete medium.
Bel u al jaren en tot nu toe alle voorspellingen uitgekomen. Soms duurt het even, maar het gebeurt. Een topper bent u, John.

Dank u. God bless u.




Ervaring van Sonja met paragnost John   Ervaring van Sonja met paragnost John   Ervaring van Sonja geplaatst op 22 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John maakte voor mij jaren geleden een super voorspelling. Heel sympathiek iemand, en belde regelmatig wel voor de "stand van zaken". Met de tijd geloofde ik het nog amper. Tot de super positieve voorspelling verleden maand dec 2019 insloeg als een bom. Dus weeral wat is tijd??? John, ik bel u zeker nog Bedankt.




Ervaring van C met paragnost John   Ervaring van C met paragnost John   Ervaring van C geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Lieve man om mee te praten, voelt goed aan en is geduldig. Zachte stem en zijn voorspellingen zijn juist.




Ervaring van Sel met paragnost John   Ervaring van Sel met paragnost John   Ervaring van Sel geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John. Een lief, oprecht en geduldig man.
Altijd een luisterend oor, niet langdradig.
Bel hem al jaren en tot nu toe zijn alle voorspellingen uitgekomen. U bent de beste voor mij, John. God bless.




Ervaring van Sonja met paragnost John   Ervaring van Sonja met paragnost John   Ervaring van Sonja geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Dank je voor het fijne gesprek. Veel moois voorspelt. Benieuwd of het uitkomt, dan bel ik je zeker terug.




Ervaring van Jasmijn met paragnost John   Ervaring van Jasmijn met paragnost John   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-groningen.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden